Claudio Bravo no es va exercitar en l'entrenament del conjunt blaugrana d'aquest diumenge.

El porter xilè, amb permís del club, va ser baixa en la sessió del Barça després de golejar el Betis en l'estrena de la lliga (6-2) i està pendent de tancar el seu fitxatge pel Manchester City de Pep Guardiola en les pròximes hores.

El secretari tècnic del conjunt blaugrana, Robert Fernández, va confirmar que el club ha arribat a "un principi d'acord" amb el City per al traspàs del porter xilè. Tot i això, Fernández no va voler avançar qui serà el substitut de Bravo, si bé sembla que el Barça té avançat el fitxatge de l'holandès Jasper Cillessen, de l'Ajax.

De fet, el porter, de 27 anys, ja no va entrar a la convocatòria per jugar el partit que enfrontava l'entitat holandesa amb el Willem II i que va finalitzar amb derrota pel seu equip (1-2). Alhora, el tècnic del conjunt holandès, Peter Bosz, va reconèixer contactes per l'encara porter de l'Ajax.

"Esperem esdeveniments aquesta setmana. Quan Bravo se'n vagi, esperarem tenir el nou porter", va comentar Robert Fernández.

Tot i no entrenar-se amb els seus companys, Bravo sí que es va presentar a la Ciutat Esportiva per acomiadar-se'n abans de conèixer els nous companys de vestidor. En cas de confirmar-se la marxa de Bravo al City, el xilè deixaria el club blaugrana després de sumar vuit títols en dues temporades i aconseguir el Zamora al porter menys golejat en la primera com a jugador del Barça, procedent de la Reial Societat per una quantitat propera als 12 milions d'euros.

Per la seva part, Pep Guardiola compliria un dels seus desitjos, comptar amb un porter de garanties després de demostrar que té dubtes amb l'anglès Joe Hart.

Luis Enrique va dirigir una sessió d'entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip i de recuperació per als que van ser titulars contra el conjunt sevillà. Alhora, van completar l'entrenament els futbolistes del Barça B Suárez, Marlon, Kaptoum, Cámara, Mújica i Carbonell.

L'equip blaugrana gaudirà ara de dos dies de descans i tornarà als entrenaments demà passat, en una sessió que començarà a les 9.30 hores i que es farà a porta tancada.