Pere Escobar narrarÓ els partits del Reial Madrid a Catalunya RÓdio

El magazÝn esportiu 'Tot gira', amb David ClupÚs, amplia aquesta temporada l'horari d'emissiˇ

18.08.2016 | 06:30
Pere Escobar narrarÓ els partits del Reial Madrid a Catalunya RÓdio
Pere Escobar narrarÓ els partits del Reial Madrid a Catalunya RÓdio

El periodista Pere Escobar narrarÓ els partits del Reial Madrid a Catalunya RÓdio. S┤estrenarÓ aquest diumenge al vespre en l┤enfrontament de l┤equip blanc amb la Reial Societat. TambÚ aquest cap de setmana torna el magazÝn esportiu de les tardes del cap de setmana, 'Tot gira', amb David ClupÚs. D┤aquesta manera, la informaciˇ esportiva inaugura la programaciˇ de la nova temporada 2016-2017, que comenšarÓ el dilluns 29 d┤agost. Aquest any, com a novetat, amplia l┤horari d┤emissiˇ, emetent-se els dissabtes i diumenges de 16.00 a 00.00. L┤˙ltima hora de programa, a partir de les 23.00, serÓ una tert˙lia que conduirÓ Oriol RodrÝguez.

El periodista Pere Escobar narrarÓ els partits del Reial Madrid a Catalunya RÓdio. S┤estrenarÓ aquest diumenge al vespre en l┤enfrontament de l┤equip blanc amb la Reial Societat. TambÚ aquest cap de setmana torna el magazÝn esportiu de les tardes del cap de setmana, 'Tot gira', amb David ClupÚs.

D┤aquesta manera, la informaciˇ esportiva inaugura la programaciˇ de la nova temporada 2016-2017, que comenšarÓ el dilluns 29 d┤agost. Aquest any, com a novetat, amplia l┤horari d┤emissiˇ. AixÝ, a partir del setembre, es farÓ els dissabtes i diumenges de 16.00 a 00.00. L┤˙ltima hora de programa, a partir de les 23.00, serÓ una tert˙lia que conduirÓ Oriol RodrÝguez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema