Ara fa un mes, el Girona anunciava el fitxatge de Manel Martínez. Un jove davanter procedent del Sabadell que havia despuntat amb el filial arlequinat. Tot i entrenar-se amb el primer equip i fins i tot viatjar a Manchester amb la resta de la plantilla per fer-hi l'estada, el jugador era conscient que la intenció del club era cedir-lo. Així s'ha dit per activa i per passiva, però encara no se li ha trobat destí. Mentrestant, Manel no només ha tingut minuts, sinó que també els ha aprofitat marcant dos gols:?contra el Nàstic i davant el Sabadell. Dimarts, durant la presentació de Saúl García, Quique Cárcel admetia que tant ell com el cos tècnic estaven «molt contents amb el rendiment» del davanter, però que ben aviat «sortirà cedit». El seu destí, molt probablement, serà el Llagostera, de la Segona Divisió B.

Oriol Alsina fa temps que el té a l'agenda i, a més, li falta un punta per acabar de perfilar la seva plantilla, totalment renovada després del descens de categoria i l'èxode de la majoria dels seus integrants. Les converses hi són des de fa unes setmanes i les postures perquè Manel acabi vestint la samarreta blaugrana estan cada cop més avançades. Encara no hi ha un acord en ferm però des de les dues parts implicades s'espera que l'operació arribi a bon port durant aquests propers dies.

Si a Llagostera es busca un atacant, a Montilivi passa tres quarts del mateix. Cárcel confiava a portar Carlos Clerc per reforçar el carril, però el badaloní jugarà a l'Osasuna, així que la prioritat de la direcció esportiva ara es només una:?«La plantilla quedarà tancada amb un davanter. Potser trobem alguna situació molt bona de mercat que ens aporti competència. Si arribés, hi hauria alguna sortida. Però ara només esperem un home d'atac».