El periodista Pere Escobar narrarà els partits del Reial Madrid a Catalunya Ràdio. S´estrenarà aquest diumenge al vespre en l´enfrontament de l´equip blanc amb la Reial Societat. També aquest cap de setmana torna el magazín esportiu de les tardes del cap de setmana, 'Tot gira', amb David Clupés. D´aquesta manera, la informació esportiva inaugura la programació de la nova temporada 2016-2017, que començarà el dilluns 29 d´agost. Aquest any, com a novetat, amplia l´horari d´emissió, emetent-se els dissabtes i diumenges de 16.00 a 00.00. L´última hora de programa, a partir de les 23.00, serà una tertúlia que conduirà Oriol Rodríguez.

El periodista Pere Escobar narrarà els partits del Reial Madrid a Catalunya Ràdio. S´estrenarà aquest diumenge al vespre en l´enfrontament de l´equip blanc amb la Reial Societat. També aquest cap de setmana torna el magazín esportiu de les tardes del cap de setmana, 'Tot gira', amb David Clupés.

D´aquesta manera, la informació esportiva inaugura la programació de la nova temporada 2016-2017, que començarà el dilluns 29 d´agost. Aquest any, com a novetat, amplia l´horari d´emissió. Així, a partir del setembre, es farà els dissabtes i diumenges de 16.00 a 00.00. L´última hora de programa, a partir de les 23.00, serà una tertúlia que conduirà Oriol Rodríguez.