Rodri, central del Llagostera, és una de les catorze cares noves de l'equip d'Oriol Alsina i, per l'experiència acumulada al llarg de tota la seva carrera, una de les veus autoritzades del vestidor. En aquestes primeres setmanes de treball no només ha demostrat solvència al darrere, sinó també gol. Contra el Palamós, va connectar un servei de córner de Marc Martínez al fons de la porteria. Fins i tot va estar a punt de repetir al segon temps. Estrenar-se com a golejador amb el seu nou equip ha deixat Rodri «molt content», sobretot perquè «no és freqüent que un defensa faci gol». Tanmateix, les prioritats del mataroní ara mateix són unes altres:?«Del que es tracta és d'acumular minuts i millorar».

Format a les categories inferiors del Barça, el central assegura que tot i viure lluny de la porteria rival, acostuma a prodigar-se en atac. «En tots els equips que he jugat sempre m'he acostumat a pujar a l'atac tot buscant la rematada». Content a títol individual i també satisfet a nivell col·lectiu. «La pretemporada és positiva. Els resultats ara han de quedar en un segon pla perquè es tracta d'agafar minuts i fer bloc». Tot plegat, afegeix que «la intenció és competir al màxim de bé possible d'aquía dues setmanes».

Si per alguna cosa es caracteritza el nou Llagostera és per la multitud de cares noves que presenta la plantilla en el seu retorn a la Segona B. Rodri, també com a acabat d'aterrar al club presidit per Isabel Tarragó, diu que «el grup està molt content, hi ha jugadors amb moltíssima qualitat i és cert que per noms i individualitats som bons, però allò clau és fer un equip». Amb experiència a Primera Divisió, Rodri admet també que «no és una tasca fàcil conjuntar a tantes cares noves, però, les pretemporades serveixen per corregir errors, aprendre nous conceptes, guanyar minuts i força física per arribar a tope en l'examen davant l'Espanyol B».

Els d'Alsina debutaran a la Lliga davant el filial blanc-i-blau el diumenge 21 d'agost a Palamós.

Soufiane, «pitxitxi»

D'altra banda, l'ex del filial del Girona, Soufiane, amb els gols anotats en els amistosos a Granollers (0-1) i davant l'Al-Wahda FC (1-1), és una de les sorpreses agradables de l'estiu. Tot i no haver tasta la Segona B, espera convèncer Alsina perquè li faci un lloc. «Estic content pels dos gols, però el que em toca fer és treballar dur», opina. El bon rendiment de Soufiane el fa ser optimista i confessa que «el que més m'agradaria és quedar-me al primer equip perquè és el meu objectiu».