El Palamós va empatar ahir al camp de L'Escala en un partit on els de Joan Mármol van portar el control i van tenir les millors ocasions per marcar, però entre el porter local, Nil, i el desencert, no van poder marcar cap gol i emportar-se la victòria.

Durant els 90 minuts de partit els palamosins van portar el ritme del partit. Feien mal per bandes i amb bon toc de pilota davant un l'Escala que, amb el mig del camp tocat d'efectius, es va defensar com va poder. A més, un dels homes més perillosos del conjunt local, Pol Compte, havia de baixar a rebre la pilota molt endarrere i això dificultava que el perill arribés a la porteria de Manzano, que va viure molt tranquil sota pals.

El partit també va portar el devut de Serramitja amb la samarreta del Degà, un home que ha de ser molt important durant tota la temporada.

Tot i les bones sensacions deixades pel Palamós, els de Joan Mármol han d'afinar la punteria de cara al debut de lliga del proper ?diumenge a Vilatenim. A l'Escala, el domini va ser total i, entre d'altres, les actuacions del porter local Nil van sevir perquè el seu equip aconseguís un meritori empat a zero.

L'equip blaugrana, però, a poques setmanes de començar la lliga, necessita equilibrar l'equip amb alguna incorporació al mig del camp, on ahir es va veure que pot ser un problema aquest any.