El proper dissabte el Llagostera enceta la Lliga contra l'Espanyol B a l'estadi Palamós-Costa Brava (20.15 hores) i ho fa il·lusionat i amb ganes de correspondre a les expectatives generades. Els homes d'Oriol Alsina van tancar el passat dissabte els vuit amistosos de pretemporada amb un balanç de quatre victòries, un empat i tres derrotes.

A menys d'una setmana per al tret de sortida, el tècnic maresmenc admet que "encara estem creixent perquè els fitxatges arribats a última hora provoquen que no tinguem els conceptes del tot assimilats". De totes maneres, assegura que "ja tenim ganes que comenci la Lliga perquè si no hi ha tres punts en joc falta la tensió i la passió del futbol".

El Llagostera 2016-17 és pràcticament un equip nou de dalt a baix i gairebé la totalitat d'ells comparteixen un denominador comú: la contrastada experiència a la categoria i fins i tot en altres de superiors. Segons Oriol Alsina, "som molta gent nova amb jugadors de qualitat, però ara del que es tracta és de construir i conjuntar un equip".

També cal tenir en compte alguns futbolistes del filial que estan causant una molt bona impressió al tècnic d'Arenys de Mar. "Durant la pretemporada han complert bé tots els joves, estem tranquils ?perquè hem dissenyat un filial pensant que puguin cobrir qualsevol baixa del primer equip que patim", raona l'entrenador blaugrana.

El proper dissabte, 20 d'agost, molts socis i aficionats del Llagostera potser esgotaran els últims dies de vacances, un fet que podria provocar una afluència més aviat minsa a les graderies. En aquest sentit, Alsina creu que tot i la dificultat de portar gent a l'estadi en les primeres jornades "esperem que tots els seguidors del Llagostera que ens van acompanyar la temporada passada ho tornin a fer a Segona B i confio que no pugin al carro si l'equip es troba a la part alta de la classificació". El també director esportiu explica igualment que "volem la seva ajuda des d'un bon principi perquè la temporada passada amb el seu suport ens van fer sumar molts punts".

Els llagosterencs també van rebre elogis des del Girona, com per exemple del tècnic sorià Pablo Machín, bon amic d'Alsina, que creu que les possibilitats d'èxit dels llagosterencs en el retorn a Segona B són altes. "Segur que coneixent l'Oriol els fitxatges que ha fet són bons i de nivell per a la categoria", destacava el sorià.

Per la seva banda, l'exjugador del conjunt blaugrana, Àlex Granell, considera que el Llagostera "és un equip molt competitiu, intens i ben treballat tàcticament com tots els que fa Alsina". El migcampista conclou afirmant que "segur que a Palamós es faran molt forts i jo els desitjo tota la sort del món perquè recordo amb estima l'ascens que hi vaig viure de Tercera a Segona B".