La novena edició de la Cursa del Fau de Maçanet de Cabrenys, el diumenge passat, va tornar a ser un èxit. El vencedor absolut de la prova dels 21 km va ser Miquel Cruz (Diedre) després d'un temps d'1 hora, 58 minuts i 51 segons. El podi masculí el van completar Hèctor Jiménez (Blok d'Agullana) i Jose Luis Cruz (La Sansi). En categoria femenina la guanyadora va ser Imma Boada (Ronhil Team) amb un temps de 2:27:22, seguida per Alba Segura i la maçanetenca Olga Llaona.

D'altra banda, en la modalitat de 15 km en categoria masculina el guanyador va ser Adan Casado (AE Matxacuca), que va acabar el recorregut en 1 h 24 minuts i 10 segons, seguit en segona posició per David Patiño (CE Uecanoia Intersport) i David Anchuela (Corredors Polinyà). En categoria femenina, el podi va estar format per la ventallonenca Anna Puigbert -1h 39 minuts i 9 segons-, Eugènia Miró i Montse Rivera (Tramuntanya).