Dos gols de Luis Suárez i de Munir en la segona part li van donar al Barcelona una substanciosa avantatge a la Supercopa, torneig que es resoldrà dimecres al Camp Nou després del 0-2 dels blaugrana d'ahir la nit al camp del Sevilla.

La pressió alta ordenada per Jorge Sampaoli en els compassos inicials no pertorbar el joc de combinació del Barça, que va estar a punt d'avançar-se als sis minuts mitjançant Luis Suárez, habilitat per una passada en profunditat d'Arda Turan però Sergio Rico va rebutjar la rematada ras del uruguaià.

Tot i que els sevillistes, amb el pas dels minuts, aconseguien lligar de mans al Barcelona, la següent ocasió també va ser visitant, en aprofitar Messi una pèrdua de pilota de Kranevitter en zona sensible, si bé la conducció de l'argentí va acabar amb una passada innocent a Busquets, que va disparar alt.

Les lesions de Mathieu i Iniesta en el tram final del primer període van refredar el partit, ja que el Barcelona va acusar el fet d'haver de fer dos canvis tan matiners, mentre que el Sevilla es va entretenir a tocar la pilota en latituds intranscendents sense posar en cap compromís a Claudio Bravo.

Luis Suárez no va fallar en el primer intent del segon temps, quan Denis Suárez va enviar una pilota al cor de l'àrea, on Arda va realitzar una esplèndida deixada amb el pit que va deixar a l'uruguaià en posició franca per avançar els catalans amb un xut ras.

El gol en contra va descol·locar el Sevilla, que de seguida va concedir una altra ocasió Messi ????- un intent de vaselina va tapar Sergio Rico??? - i va començar a deixar moltíssims espais per on el rival podia muntar contraatacs perillosos com el que va culminar poc després Sergi Roberto amb un xut massa centrat.

L'oportunitat més clara dels andalusos, que no van millorar en atac amb els ingressos dels debutants Oca i Ben Yedder, va ser un rebot en Vitolo que Claudio Bravo va repel·lir en una acció de molts reflexos quan la pilota ja entrava a la porteria.

En l'acció següent, però, la defensa avançada del Sevilla rebia un càstig en forma de segon gol, en servir Leo Messi en profunditat a Munir, que acaba d'ingressar al camp rellevant Arda, qui va batre a Sergio Rico en la seva sortida.

Encara va poder el Barcelona agreujar el desavantatge sevillista en els minuts finals, quan ja jugava a plaer, però els locals es van recolzar en les parades de Sergio Rico per aturar el compte en dos gols.