El migcampista Andrés Iniesta i el defensa Jérémy Mathieu estaran dues i tres setmanes de baixa respectivament, després de lesionar-se tots dos en l'anada de la Supercopa d'Espanya que el Barça va disputar diumenge a la nit contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán.

Segons van informar ahir els serveis mèdics del club català, ?Iniesta pateix una distensió de la càpsula posterior del genoll dret i estarà uns quinze dies apartat dels terrenys de joc. El manxec es va lesionar passada la mitja hora de joc en una acció fortuïta amb el futbolista del Sevilla N'Zonzi, i va haver de ser substituït poc després per Denis Suárez.

En el cas de Mathieu, les proves que se li van realitzar van confirmar que té un trencament al bíceps femoral de la cama dreta que el mantindrà de baixa les pròximes tres setmanes. El francès va durar poc més de 20 minuts sobre el terreny de joc, després de lesionar-se tot sol, i va ser substituït pel seu compatriota Lucas Digne.

Per tant, els dos jugadors es perdran la tornada de la Supercopa, que es disputarà al Camp Nou demà a la nit (23 h), i també l'inici de la Lliga, que en el cas de l'equip de Luis Enrique comença aquest proper dissabte, a casa, davant el Betis.

Horaris de la jornada 4

La Lliga va donar a conèixer els horaris dels partits de Primera Divisió de la jornada 4, corresponents als dies 16, 17 i 18 de setembre.

El Barça jugarà el dissabte 17 al camp del nouvingut Leganés (16.15 h), mentre que el Reial Madrid ho farà a Cornellà El Prat, contra l'Espanyol, el diumenge 18 (20.45 h), en el matx que tancarà la jornada.