Pep Guardiola ha iniciat el seu camí a la Premier League, com a entrenador del Manchester City, amb una victòria davant el Sunderland (2-1).

Els de Guardiola van aconseguir avançar-se ben aviat gràcies a un gol de penal anotat el minut 4 pel Kun Agüero, arribant al descans amb aquest solitari gol, després d'un primer temps en el qual no hi va haver res remarcable.

A la segona part, el Sunderland va ser capaç de portar problemes sobre la porteria del Manchester City i, en el minut 71 Jermain Dafoe aconseguia batre Willi Caballero, establint l'empat en el marcador. Amb tot molt igualat, a tres minuts del final, el defensa Paddy McNair es feia un autogol, fent pujar el 2-1 que donava els primers tres punts de l'era Guardiola.