El porter alemany del Barça Marc-André ter Stegen va patir en l'entrenament matinal d'ahir un esquinç en el lligament lateral intern del genoll esquerre i es perdrà l'anada de la Supercopa d'Espanya que l'equip de Luis Enrique disputarà aquest proper diumenge al camp del Sevilla.

El club no va precisar els dies de baixa que estarà el futbolista, però sí que va confirmar que no estarà a disposició del tècnic blaugrana per al partit que diumenge que ve tindrà lloc en el Sánchez Pizjuán.

Ter Stegen es produeix aquesta lesió en ple debat a la porteria blaugrana, després que en les últimes setmanes tant ell com Claudio Bravo s'hagin reunit amb el club a causa de diverses ofertes de clubs interessats a contractar els seus serveis.

No obstant això, el club va destacar que els dos porters són intransferibles i va recordar que qualsevol negociació passa pel pagament de les respectives clàusules de rescissió (80 milions Ter Stegen; 40 milions Claudio Bravo).

D'altra banda, segons informen diferents mitjans, el Barça estaria a punt de tancar la cessió de Cristian Tello a la Fiorentina, equip on el jugador ja va militar la temporada passada. L'acord per la cessió es podria tancar amb una opció de compra no obligatòria per 8 milions d'euros.

Bauza es reuneix amb Messi

El seleccionador argentí Edgardo 'El Patón' Bauza, es va reunir ahir tant amb Leo Messi com amb Javier Mascherano al final de l'entrenament del Barça, i posteriorment va assegurar que la conversa amb el davanter argentí no va tractar sobre el futur, sinó que «ha estat una xerrada de futbol». «Li trucaré en els pròxims dies», va dir Bauza.

I és que el nou entrenador argentí ha de donar avui la seva primera llista oficial per als partits davant l'Uruguai i Veneçuela corresponents a les eliminatòries del Mundial de Rússia 2018.

«Hem estat una hora parlant de futbol. El bo és que ha estat una xerrada distesa, tranquil·la, sobre futbol, del que ha estat la selecció, de la idea que tinc per a l'equip. Es veurà després d'aquesta xerrada el que passarà", va dir Bauza sobre el futur de Messi amb l'Argentina.