El Llagostera va sumar una nova victòria a la pretemporada, aquesta vegada al camp de la Jonquera, de la Tercera Divisió. L'equip d'Oriol Alsina en va tenir prou amb un gol a la segona meitat per combatre el conjunt d'Àxel Vizuete, que va oferir un bon nivell.

A la primera meitat, el joc al mig del camp va ser protagonista i els equips amb prou feines van trepitjar l'àrea contrària. La més clara la va tenir el conjunt fronterer, que es va topar amb un Busquets ben col·locat sota pals.

Pràcticament només començar la segona meitat va arribar el gol blaugrana. El davanter Rafa Jordà, al minut 51, va definir molt bé després d'una bona assistència de Marc Fernández. Jordà va deixar molt bones sensacions i va ser l'home més actiu a la segona meitat.

Amb el gol, el Llagostera es va trobar més còmode sobre el terreny de joc i va poder ampliar distàncies mitjançant el mateix Rafa Jordà o Marc Fernández, que va veure com li anul·laven un gol. La Jonquera va mostrar un bon nivell a poc més d'una setmana del debut històric a Tercera Divisió.

El proper compromís del Llagostera serà demà contra el Girona, mentre que la Jonquera jugarà el dissabte al camp del Vic.