Rafa Jordà, l'últim fitxatge del Llagostera, va disposar el diumenge davant el Palamós dels seus primers minuts com a blaugrana. El davanter va entrar al camp al minut 64 substituint Pablo Sánchez i va disposar de gairebé mitja hora per anar adquirint els conceptes tàctics i alhora conjuntar-se amb els seus nous companys. «Content pel debut», assegurava el vallesà, tot i admetre que «em falta una mica de ritme» perquè tot just fa «pocs dies» que s'ha integrat al grup. Res que el preocupi;?ell és gat vell i sap que per aquestes dates s'ha de tenir paciència:?«Hi ha molts jugadors nous i encara ens hem de conèixer i acoblar per créixer».

«Feliç» per poder jugar a Catalunya després de «tants anys lluny de casa», Jordà explica que té «gairebé tota la família a la Costa Brava», un punt a favor pel seu fitxatge pel Llagostera. A?més, ambiciós de mena com és, té clar quin ha de ser l'objectiu del seu nou club:?«Volem fer una molt bona temporada i pujar a Segona A». En aquest sentit i veient les incorporacions de l'estiu dels gironins, Jordà creu que l'èxit serà una realitat, però adverteix que cal anar amb calma. «Queda clar que l'objectiu és l'ascens perquè s'està fitxant jugadors de molt bon nivell, però ens hem de donar un temps tots plegats. Si és així, el Llagostera estarà a dalt tota la Lliga».

Per a aquells socis i aficionats blaugranes que no hagin vist en acció al nou davanter del Llagostera, el mateix Rafa Jordà es defineix com a futbolista explicant que «sóc un davanter que juga de cares, amb bona rematada, compleixo amb allò que em demana el míster i sobretot prometo treball».

De la plantilla llagosterenca, apunta que «vaig coincidir amb Rodri a l'Hércules i abans de venir aquí vaig parlar amb ell i em va ?parlar meravelles d'aquest club». Del seu nou entrenador, Oriol Alsina, el nou davanter blaugrana admet que «no el coneixia personalment, però és un orgull que s'hagi fixat en mi i confiï en les meves aptituds per aportar el meu granet de sorra en aquest ambiciós projecte». L'espigat i corpulent davanter dels del Gironès ha militat en grans clubs i amb molt de renom dins el panorama estatal. Ara, ho farà en una entitat més modesta però que va sorprendre tothom a còpia d'ascensos. De la gesta que ha protagonitzat el Llagostera en els darrers anys i que l'ha permès jugar dues temporades a la Segona Divisió A, Rafa Jordà es desfà en elogis:?«La veritat és que és al·lucinant perquè en pocs anys han pujat moltes categories; és un gran èxit que van culminar amb l'ascens a Segona A». Actualment, la nova realitat dels llagosterencs és la Segona B, una categoria que Rafa Jordà espera abandonar en breu per fer el salt a la divisió de plata. «Jo vull contribuir a mantenir al club dins l'èxit i crec que els jugadors que estan arribant estan fets per pujar un altre cop».