L'Espanyol ha oficialitzat avui el fitxatge del defensa argentí Martín Demichelis, que ha signat per una temporada amb el club blanc-i-blau i es converteix, així, en la sisena incorporació del projecte del tècnic Quique Sánchez Flores.

El defensa, que es trobava sense equip després d'acabar el seu contracte amb el Manchester City el mes de juny passat, aportarà experiència a la jove saga del club català, sempre que superi una revisió mèdica que es realitzarà de manera privada, segons ha anunciat el club blanc-i-blau.

Serà la tercera aventura a la Lliga espanyola de Demichelis, de 35 anys, després d'haver militat al Màlaga durant dues temporades i mitja (entre gener del 2011 i juny del 2013), i el seu efímer pas per les files de l'Atlètic de Madrid.

El club blanc-i-vermell el va contractar lliure fa tres estius i en el tancament d'aquella mateixa finestra de mercat va decidir traspassar-lo per 5 milions d'euros al Manchester City, el seu últim club.

El defensa, que va aterrar a Europa fa 13 cursos quan va fitxar pel Bayern de Munic procedent de River Plate, no ocuparà plaça d'extracomunitari perquè posseeix passaport italià.