La setmana passada es van conèixer els calendaris de Segona Catalana, tant masculina com femenina, i de Tercera Catalana, només en categoria masculina. Així doncs, ja se saben els equips amb qui s'enfrontaran el sènior masculí de l'Escala i el primer equip, tant femení com masculí, del Vilafant.

Els d'Albert Clopés, per la seva banda, iniciaran l'aventura de l'ascens a Primera Catalana, a casa contra el Sant Celoni, el dissabte 17 de setembre. La segona jornada, dia 24, visitaran la pista de l'acabat d´ascendir, de Tercera Catalana, Blanes.

D'altra banda, el sènior femení del Vilafant començaran la Segona Catalana una setmana més tard, el 24 de setembre. En aquest cas ho faran a casa contra el Calella. Les de Pepe Socorro intentaran mantenir la categoria, i per fer-ho també hauran de fer un bon paper a la segona jornada, contra el Malgrat.

Finalment, el sènior masculí del Vilafant de Tercera Catalana, entrenat per Bru Rovira, debutarà també el 17 de setembre, una setmana després del Torneig Tramuntana. La cita serà a casa contra la Garrotxa, mentre que el primer partit com a visitant el jugaran a casa del Sant Narcís, el dissabte següent.