Un gol de Ramos al final del temps reglamentari i un de Carvajal a la conclusió de la pròrroga van donar al Reial Madrid la Supercopa d'Europa davant un combatiu Sevilla, que es va desmuntar amb l'expulsió de Kolo només començar el temps extra.

La possessió era sevillista de bon inici però va ser el conjunt blanc el que va colpejar primer. Marco Asensio es va reivindicar amb un gran gol, després d'un xut amb l'esquerra des de la frontal que es va colar per l'escaire.

El partit no tenia un ritme elevat i la possessió sevillista era relativament estèril, ja que no inquietaven la porteria de Kiko Casilla. Tot això fins arribar als últims cinc minuts de la primera part. Carriço va posar prova el porter madridista i un minut després, Franco Vázquez va empatar el partit amb un xut ajustat al pal.

A la represa, el Sevilla, amb una marxa més, va seguir dominant i mica en mica es va anar apropant a la porteria madridista fins que va tornar a trobar premi. Penal de Sergio Ramos a Vitolo que Konoplyanka va transformar.

Semblava que l'equip de Sampaoli tenia controlat el partit, però Carvajal, un punyal per l'esquerra, va centrar una pilota al minut 93 per Ramos, que a plaer, va portar el duel a la pròrroga. El temps extra no va començar bé pel Sevilla que va veure com es quedava amb un home menys per l'expulsió de Kolo. Molt mermats físicament, el Sevilla va recular i el Madrid es va créixer. Novament l'èpica va aparèixer pel Madrid, amb un gol de Carvajal al minut 118, després de la passivitat dels sevillistes en defensa.