El Futbol Sala Fricafor Vilafant s´ha encaminat els darrers mesos a potenciar la base, i tot i que el primer equip penjava d´un fil, finalment, també seguirà endavant. El sènior jugarà a Primera Territorial i sota les ordres de Roberto Martínez, que ocuparà la plaça de Nelson Rodríguez. El Vilafant va perdre la màxima categoria catalana el curs passat, i tot i que li tocaria competir a Primera Nacional, va sol·licitar, a la Federació Catalana de Futbol Sala, jugar en un esglaó més per sota.

I és que la plantilla pràcticament serà nova de dalt a baix i des del club s´ha optat per jugar a un nivell inferior i amb rivals de la província per poder acoblar el nou grup. La banqueta l´agafarà Roberto, que va deixar el club ara fa un any després d´haver exercit, en un mateix any, de president, entrenador i jugador.

A més del sènior, el FS Vilafant té la intenció de crear un equip cadet amb nois nascuts entre el 2001 i el 2004, així com una escoleta, que ha tingut una bona acollida en les jornades de portes obertes que va realitzar entre el maig i el juny.

Una de les altres novetats del club és el nomenament d´Alain Jacobs com a nou president.