La Terrassa dels Pescadors de Palamós va ser ahir l'escenari de la presentació de tres dels nous futbolistes del Llagostera. El migcampista Marc Martínez (Lleida), el defensa Samuel San José (Atlético San Luis de Mèxic) i el davanter Pablo Sánchez (Adelaida australià). Com és habitual en les atapeïdes presentacions dels nous fitxatges del club d'Isabel Tarragó, també un jove del planter va tenir la seva quota de protagonisme. Ahir el nou jugador del Cadet A, el defensa Joan Carles Palomares (ex-Girona), va compartir taula amb els nous jugadors blaugrana.

Amb el recent fitxatge de Rafa Jordà, els gironins ja han signat 14 cares noves. El migcampista Marc Martínez, qui va coincidir amb Salamero al Nàstic, explicava que «els responsables tècnics des del primer dia em van transmetre la seva confiança cap a mi i la voluntat que jugui un paper important». «Sóc un migcentre ofensiu que intenta ajudar l'equip», es definia. Preguntat si ha d'ocupar el rol que ha deixat vacant tot un referent del Llagostera com Pitu Comadevall, assegurava que «vaig coincidir amb ell a la Masia i per mi és un referent i un excel·lent jugador, però no vull igualar-me a ell sinó fer la millor feina possible». El nou jugador blaugrana arriba a la Costa Brava amb ganes de treure's l'espina clavada de no ascendir amb el Lleida. «Sí que m'agradaria, tot i que és difícil treure's aquella espina. Ara ja han passat unes setmanes i ara el principal projecte és tornar el Llagostera a Segona A».

De la seva banda Samuel San José explicava que ha reunit referències del Llagostera perquè és amic de l'exblaugrana Juanjo Expósito, càntabre com ell. «Tot van ser bones recomanacions», diu. Segons el defensa de Santander, les bases per fer una bona temporada es resumeixen en una paraula, «feina». «La Segona B és una Lliga molt competitiva i si vols aspirar al màxim has d'anar a poc perquè amb l'escut no es guanyen els partits». El nou defensa del conjunt d'Oriol Alsina, que té experiència a Primera i Segona A, és de l'opinió que «el més important en tot grup és estar units i fent un cop d'ull he comprovat que hi ha jugadors de qualitat que poden marcar diferències en la línia atacant». Segons San José, «la competitivitat entre tots nosaltres, joves i veterans, repercutirà positivament en benefici de l'equip».

El darrer a intervenir va ser el davanter Pablo Sánchez, que arriba procedent de l'Adelaida d'Austràlia. El gadità assegura que «l'experiència de dos anys a Austràlia va ser molt bona. Vaig jugar bastant, fer gols i guanyar amb l'Adelaida tres títols». El fet de marxar lluny de l'Estat a jugar a futbol no va ser, segons Pablo Sánchez, a causa de la crisi econòmica ni per la voluntat de guanyar més diners. «Jo sempre havia volgut anar a provar sort a l'estranger i ?descobrir noves experiències». El nou atacant del Llagostera es defineix a si mateix dient que ?«m'agrada ?jugar en totes les posicions de dalt, gaudir de mobilitat i moure'm prop de la porteria per fer gols». Pel que fa a la competència amb el ?recent aterrat Rafa Jordà, Carlos Cano, Álex Colorado, Robert ?Simón... per fer-se un lloc a l'onze, Pablo Sánchez opina que «aquests dies que porto aquí he vist el ?nivell, competitivitat i possibilitats que hi ha a l'atac i això vol dir que hauré de treballar dur si vull jugar».

Tots tres futbolistes fitxen per dues temporades amb el club d'Isabel Tarragó i com va dir el secretari tècnic del Llagostera, Gerard Escoda, «són jugadors de superior categoria, però que ara circumstancialment estàn jugant a Segona B». El club segueix negociant la incorporació de més jugadors, sobretot un altre davanter i un pivot.