La lliga de Segona Catalana donarà el tret de sortida el 3 de setembre i el fitxatge més destacat dels darrers dies entre els equips de l´Alt Empordà ha estat el de Joel Crespo per l´Agrupació Esportiva Roses. Autor d´11 gols amb el Base Roses el curs passat, l´ex del Remolins marxarà al rival veïnal, sota les ordres de Gabri Maragall.

Els de Jose Santos també tindran les baixes de Pitu Labrador, Nelson, Txus Quintos i Gerard Muñoz, i per contrarestar-ho han fitxat Ramy (OC Perpinyà), David Costa, Ivan Vargas (Figueres) i Gaby Escalona (Vilamalla).

Per la seva part, el de Crespo és el desè fitxatge de l´AE Roses després de Ezequiel Fernández (Besalú), Àlex Portero i Hosni Jelleun (Cabanes), Jorge Torres (Ripoll), Gerard Fageda i Pere Bel (Figueres juvenil), Ibu (Esplais), Redouan El Asri (Cadaqués) i Èric Pérez

L´altre representant local del grup, l´Escala, va obtenir la primera victòria de l´estiu (0-4) el dissabte al camp del Viladamat, equip de Tercera Catalana, i aquest diumenge rebrà el Palamós (18.30 h) en un amistós on s´homenatjarà Jordi Mir, defensa que ha marxat al Sant Pere Pescador després de vuit anys en el club. D´altra banda, el dia 19 l´Escala rebrà el juvenil A del Barça.