El Figueres segueix progressant amb pas ferm aquesta pretemporada. El conjunt de Chicho Pèlach va demostrar ahir saber patir i tenir capacitat de reacció després que l'Olot se situés ràpidament amb un 0-2 al marcador (m.31) que deixava molt coll amunt la classificació per la tercera ronda de Copa Catalunya. Tot i això, Revert i Cunill, a sis minuts pel final van dur el partit als penals on el figuerencs van estar molt més encertats.

L'eficàcia de Marc Mas, en dues accions de depredador de l'àrea, semblava deixar encarrilada la victòria d'un Olot que dijous passat a Banyoles ja havia golejat la Unió al Torneig de l'Estany (4-0). No obstant això, el gol de Javi Revert al darrer minut de la primera part va deixar ben obert el partit. El guió del partit va canviar de la nit al dia a la represa i el Figueres va passar a ser l'amo i dominador. Revert xutaria al pal i Conesa hauria d'intervenir a xuts del gironí i de Maik Molist. Uri Santos perdonaria l'1-3 abans que Toni Cunill empatés el partit de cap després d'un córner. Des dels onze metres, Gallego va aturar els xuts de Blázquez i Uri i Mas va rematar al pal.