El Llagostera va sumar ahir contra l'Al-Wahda el seu primer empat d'aquesta pretemporada. Els d'Oriol Alsina van disposar de les millors ocasions a la primera part, però va ser a la represa quan el jove Soufian va avançar els gironins. Els de Javier Aguirre, però, més incisius i superiors a la segona meitat, van igualar l'amistós i fins i tot es podien haver endut la victòria.

Els primers 45 minuts van estar marcats per un major domini del Llagostera. Una superioritat que no es va reflectir en el marcador, a causa del poc encert del davanter Carlos Cano. L'atacant va desaprofitar tres u contra u davant Adel en les millors ocasions al primer temps. D'altra banda, la defensa blaugrana no va passar angúnies davant els tímids atacs de l'equip entrenat per Javier Aguirre. Moragón, ben protegit per la rereguarda llagosterenca, només va patir una mica quan al minut 22 Sebastián, a la frontal de la petita, va fer intervenir el porter.

En aquest primer temps, van actuar quatre jugadors de la primera plantilla com Moragón, Albarrán, Roger Barnils i Carlos Cano.

La pretemporada és sinònim d'experiments i, a la segona part, Albarrán va deixar el seu lloc a Robert Simón. L'ex de l'Espanyol B, tot i ser extrem, va passar a ocupar la posició de lateral dret. L'amistós es va animar gràcies a un dels joves del planter que millors sensacions està causant, Soufian. Com va passar a Granollers, el davanter va tornar a marcar i en aquesta ocasió, ho va fer anotant un gol de traca i mocador.

L'ex del Girona va controlar l'esfèrica a la frontal de l'àrea i des d'allà va enviar un xut que va entrar a l'esquerra d'Adel al minut 58. El conjunt dels Emirats Àrabs va fer l'empat a un mitjançant una bona acció atacant. Kalil es va inventar una assistència perquè Sebastian, dins l'àrea, controlés i afusellés a Moragón. A partir d'aquí, l'1 a 2 va estar més a prop que no pas el 2 a 1. Suhail va rematar desviat per poc i Moragón va evitar amb els peus la derrota després d'aguantar molt bé un u contra u a Sebastian.

Aquesta nit (21 h), el conjunt d'Oriol Alsina disputarà el cinquè amistós de pretemporada davant el Palamós de Joan Mármol. Un partit que s'ha convertit en un habitual en aquestes dates.