El passat dijous, Figueres i Olot es van trobar en un partit de 45 minuts en el Torneig de l'Estany, a Banyoles. El conjunt de Ramon Calderé va golejar al de Chicho (4-0), però tots dos equips saben del cert que el duel d'avui no tindrà res a veure amb el de l'altre dia.

Si més no això és el que espera el Figueres, que després de derrotar clarament el Palamós en la primera eliminatòria (5-0), desitja seguir el camí a la competició i jugar la setmana que ve la tercera ronda eliminatòria. Després de les proves en els últims partits, Chicho podria alinear el que seria l'equip "tipus" de la temporada, amb l'excepció de les baixes de Ferran Grau i Ramon Masó.

Situació similar per a Calderé i l'Olot, que està donant molt bones sensacions durant tota la pretemporada i que, ja amb un bon rodatge a les cames, afronta un seriós partit a Vilatenim amb la tercera ronda de la Copa Catalunya en joc. La sensació d'aquestes setmanes, el migcampista Alfredo o Litus, ja jugador a ple dret de l'equip, podrien ser titulars mentre que Blázquez i Uri Santos són dubte. Serà un dels últims assaigs general que tindran els dos equips abans de debutar el 21 d'agost a la Tercera Divisió.