Joan Bayona, tota una institució del Palamós, va decidir penjar els seus guants ara fa pocs mesos i el passat mes de maig s'acomiadava del futbol en actiu. El porter, als seus 37 anys i amb 469 partits a les seves esquenes (359 d'ells al club de la Costa Brava) obria així un nou capítol a la porteria palamosina, que a partir d'aquesta temporada es rejovenirà. Presumiblement, Aleix Manzano, fitxat l'estiu passat, agafarà el relleu de Bayona. L'amerenc, de 25 anys, serà l'encarregat de defensar la porteria. Sempre que sigui l'escollit pel tècnic Joan Mármol. Manzano, per galons i experiència, parteix com a primer porter però a l'ombra esperarà la seva oportunitat el jove Marc Solé, un dels quatre juvenils que aquesta setmana van debutar amb el primer equip.

En l'amistós d'aquest passat dimecres a Sant Feliu de Guíxols davant l'Aro, que va acabar amb un 1-4 al marcador, Mármol va donar l'opotunitat a un grapat de futbolistes, permetent el debut de quatre jugadors que encara tenen edat juvenil. Aquesta temporada, els palamosins han promocionat cinc joves del planter i, en el duel amb l'Aro, quatre d'ells es van estrenar. Un d'ells és el porter Marc Solé, que va rellevar Manzano mantenint la porteria a zero. Els altres són els jugadors de camp Biel Gasca, Èric Pimentel i Sergi Collell (autor del gol de l'empat). L'altre juvenil, Àlex Devia, ja havia debutat aquesta temporada passada amb la primera plantilla.

Qui es va mostrar molt satisfet per la victòria, pel debut dels quatre juvenils i pel fet d'haver acabat el partit amb 7 futbolistes provinents del futbol base, va ser el president Joan Pau Pérez: "Hem fet un gran partit, especialment els més joves", va dir.