L’equip femení del Sant Pere Pescador tenen fixat, entre cella i cella, l’ascens a la Segona Divisió després d’intentar-ho els dos darrers anys. Per tercera temporada seguida, l’equip de Joan Pont competirà a Preferent, la tercera categoria, i ja ha mogut fitxa per ser un dels equips capdavanters. Per començar, el reforç més destacat és el de la davantera Ana Ríos, màxima golejadora de la categoria amb el PB Lloret de Mar. Ríos va marcar 43 gols, el curs passat amb les selvatanes, i les defenses rivals ja comencen a tremolar perquè serà la parella en atac de Tània Martínez, renovada pel Sant Pere després d’anotar 42 gols. Les groc-i-negres també s’han assegurat les continuïtats de peces com Sílvia Masferrer i Paula González.

A més de Ríos, el Sant Pere s’ha reforçat amb dues jugadores del Porqueres, de Preferent mateix. Es tracta de la portera, Xènia Cantenys, que ocuparà la plaça que va deixar Fatu Balde, i la veterana Yolanda Tàpia. La jugadora figuerenca, amb passat al Llers, l’Estartit i Peralada, també exercirà de massatgista.

Tres baixes per estudis

Del Cabanes, les santperenques s’han fixat amb Alba González, autora d’11 gols el curs passat, i del Vila-sacra prové Bàrbara Vogel. En canvi, per motius d’estudis, seran baixa Ari González, Mimi i Berta Mateos. El Sant Pere començarà la pretemporada el divendres dia 12 d’agost.