L'Espanyol segueix mostrant molt bones sensacions durant aquesta pretemporada i ahir van empatar en el primer partit de la gira anglesa que disputen aquesta setmana. L'equip de Quique Sánchez Flores va aconseguir empatar a 1 al camp del Southampton, un dels equips cridats a donar guerra la pròxima edició de la Premier League.

Els primers minuts de partit van ser de domini blanc-i-blau però de mica en mica l'equip català va anar imposant el seu ritme i va disposar, al minut 20, de la primera gran oportunitat del partit, però el xut de Leo Baptistao va tocar el pal. No obstant això, Pau també va haver de salvar el seu equip just abans del gol local. Va ser obra del català Oriol Romeu, que va rematar amb el cap un servei de cantonada. El porter gironí Pau López es va seguir mostrant salvador a la porteria i va completar un molt bon partit.

A la segona meitat, l'equip espanyolista va aconseguir marcar el gol de l'empat gràcies a un penal transformat per l'equatorià Felipe Caicedo. La pena màxima la va provocar el brasiler Baptistao.

L'equip anglès va fer un pas endavant i va passar a tenir major domini de la possessió, tot i que no arribava amb facilitat a la porteria d'un Espanyol que, amb un cop de cap d'"scar Duarte, poques opcions va tenir per marcar a l'últim tram del partit.

Després d'aquest bon empat al camp del Southampton, l'equip de Sánchez Flores disputarà dissabte un partit al camp de l'Everton abans de tornar a Catalunya.