Després d'una setmana a St. George's Park, el partit a Dublín i la jornada de descans de diumenge, el Barça va tornar ahir a treballar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió a la qual es van incorporar deu jugadors més.

A més dels internacionals espanyols Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba i Andrés Iniesta, també es van incorporar a la feina Javier Mascherano, Claudio Bravo, Douglas, Vermaelen, Rakitic Marc-André Ter Stegen. El cas de Ter Stegen és especial, ja que el porter germànic tenia vacances fins al 8 d'agost però, com va fer Leo Messi la setmana passada, va decidir avançar uns dies el seu retorn als entrenaments.

El tècnic Luis Enrique va dirigir un entrenament matinal en el qual va seguir comptant amb diversos jugadors del filial. Amb aquest entrenament, l'equip inicia una setmana en què les sessions a la Ciutat Esportiva es combinaran amb els partits a Estocolm contra el Leicester (dimecres a les 20 h), i a Londres, contra el Liverpool (dissabte a les 18.15 h). Queden pendents d'incorporar-se alguns dels últims fitxatges (Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes), així com els brasilers Rafinha i Neymar, que aviat començaran a participar en el torneig de futbol olímpic dels Jocs de Rio.

Montoya i Song tenen destí

Després que els propis jugadors confirmessin que no continuarien al club blaugrana, ahir es va fer oficial el destí de dos futbolistes que no han tingut protagonisme les últimes temporades.

Només faltava l'oficialització del fitxatge, però el lateral Montoya jugarà a Primera amb el València i el migcampista Alex Song, ho farà a Rússia amb el Rubin Kazan.