Dimecres intens de partits per al futbol gironí ja que els equips segueixen escalfant motors aquesta pretemporada. El Palamós, després de la dura derrota de Copa Catalunya de diumenge passat a Vilatenim, vol millorar les sensacions en un amistós a Sant Feliu de Guíxols davant l'Aro (20.30 h).

Per la seva banda, l'Olot, que ja porta tres partits a la seva esquena durant aquest mes de juliol, avui disputa un altre complicat duel al Municipal olotí davant el Nàstic de Tarragona (19.30 h), equip de la Segona Divisió, que està fent una estada a la Vall d'En Bas. Tal i com es va presentar dilluns, tots els beneficis de les entrades en aquest partit aniran destinats a Càritas Garrotxa. Serà un bon test per a l'equip de Ramon Calderé, que segueix avançant a bon ritme la preparació per a la temporada.

A Sant Ponç es viurà un derbi de filials entre el Girona B i el Peralada. El conjunt xampanyer, que va perdre el primer compromís amistós el passat dissabte davant l'Olot, segueix treballant per conjuntar un bloc completament nou al qual encara aquesta setmana s'han sumat dos jugadors més. L'equip d'Arnau Sala tindrà l'objectiu de sumar el triomf de l'estiu davant un Girona B, de Javi García, que també compta amb un bloc força renovat de futbolistes. El partit es disputarà a partir de les 6 de la tarda.

Per concloure el repàs de la jornada, a Vilablareix, a les 5 de la tarda, el Girona juvenil rebrà la visita del juvenil del Badalona. L'equip entrenat per Àlex Marsal, que va perdre el passat dijous davant el Manlleu en el primer amistós, ha format un bon grup de futbolistes per afrontar una altra històrica temporada a Divisió d'Honor.