Un any més, l'equip olotí celebrarà un partit amistós davant un rival de categoria, com és el Nàstic de Tarragona, i donarà tots els guanys de l'entrada a l'associació Càritas Garrotxa, que també té un espai a la samarreta de l'Olot des de ja fa cinc temporades.

Ja fa uns quants estius que el conjunt presidit per Joan Agustí té aquesta iniciativa amb la solidària entitat, amb l'objectiu de recaptar fons per donar el seu suport.

Representants de l'Olot i de Càritas Garrotxa van oferir una roda de premsa per anunciar l'acord i què significa per a totes dues parts. El directiu del conjunt garrotxí, Manel Fernández, va assegurar que «serà un partit a favor de Càritas que, a més, tindrà uns preus molt assequibles». L'entrada per als socis valdrà 4 euros i els que no siguin socis, n'hauran de pagar 6. Tota la recaptació anirà per a l'organització solidària.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa, va dir que «és una col·laboració molt significativa i rellevant» i que «tant l'Olot com nosaltres tenim un projecte paral·lel amb la ciutat i la comarca. Ho agraïm amb entusiasme». La marca de Càritas Garrotxa apareix a les samarretes de l'equip olotí i Oller destaca que «és una manera de difondre solidaritat».

El partit davant el Nàstic de Tarragona es disputarà demà, a dos quarts de vuit de la tarda, al Municipal olotí.

Tres duels en una setmana

Setmana intensa per l'equip de Calderé. Al complicat compromís de demà contra els tarragonins se'ls sumen dos duels aquesta setmana. Dijous 4 d'agost, l'Olot estrenarà la nova gespa del Municipal Miquel Coromina de Banyoles per jugar la 47a edició del Torneig de l'Estany, en un triangular que els enfrontarà amb el conjunt local, el Banyoles, i també el Figueres, en duels de 45 minuts. ?Diumenge tancaran la setmana novament contra el conjunt figuerenc en Copa Catalunya (a les vuit del vespre a Vilatenim).