El Figueres va aconseguir una golejada (5-0) davant el Palamós que li serveix per passar de ronda a la Copa Catalunya i visitar el camp de l'Olot en la propera ronda, que es jugarà el pròxim cap de setmana.

Ben aviat els de Chicho van inaugurar el marcador, aprofitant un penal xiulat per l'àrbitre que va transformar Javi Revert, al minut 5. Sis minuts més tard Bona aconseguia marcar el segon donant tranquil·litat al Figueres, que se sentia còmode sobre la gespa de Vilatenim.

El Palamós no va ser capaç de trobar ritme, tot i que en el 25 va provar de sorprendre Gallego des de fora l'àrea, o en el 37 el propi Gallego va haver d'intervenir per evitar mals majors. Amb el 2-0 s'arribava al descans.

A la represa va començar el ball de canvis i van ser els canvis els que van revolucionar el partit en aquest segon temps. Un minut després de sortir (m. 53), Adrià Casanova recollia una passada en profunditat fruit d'una llarga possessió, marca de la casa, i endreçava la pilota al fons de la porteria de Manzano, sentenciant definitivament el partit.

Però el Figueres mossega i tots els jugadors volen agradar a Chicho. Sabedors de la victòria final, no en van tenir prou i, primer Quimo, al 79 i, després Pep, al 83, aconseguien arrodonir el resultat amb un 5-0 que posa en el bon camí l'equip que ara entrena el jove Chico Pèlach.