Futbol

El figuerenc Ballart coordinarà l'Escola del Barça al Marroc

El preparador físic de l'Escala, de 24 anys i amb passat a la banqueta del primer equip, marxarà a Casablanca el 18 d'agost

01.08.2016 | 19:02
Ballart va dirigir a l´Escala

El preparador físic de l´Escala, Pere Ballart, serà un dels coordinadors de l´Escola del Barça del Marroc, a Casablanca. Entrenador del primer equip escalenc durant els últims tres mesos del curs passat, qui va ser jugador del Vila-sacra, Borrassà i Figueres B encapçalarà a partir del 18 d´agost una acadèmia que es va crear ara fa un any. La tasca de Ballart, figuerenc de 24 anys, seria donar una sèrie de directrius als entrenadors de l´escola que li vindran donades des d´un director tècnic de Can Barça.

Un "punt d´inflexió" a la carrera

"Seré una espècie de coordinador en aquella escola, estic 100% convençut que és un punt d´inflexió a la meva carrera", explica Ballart en referència al projecte que té al davant. Qui va ser el substitut de Pitu Batlle a l´Escala canviarà Europa per Àfrica per emprendre un projecte ambiciós a l´estranger. La proposta li arriba en el seu millor moment, just quan ha acabat la carrera i dos màsters:"Sempre he dit que la meva idea era dedicar-me en el món del futbol i tinc ara una oportunitat molt bona", afegeix.

Ballart fa cinc anys que col·labora en el Torneig de Futbol Base Mediterranean International Cup (MIC) com a responsable de camp i en establir diversos contactes va rebre un correu en què se li proposava aquesta aventura.

El que ha valorat el Barça és que Ballart enguany complia el segon curs amb l´Escala, i que hagi estat, a més de preparador físic, entrenador de la base i tècnic del primer equip. De l´Escala, descendit a Segona Catalana, considera que "aquest any han de quedar primers o segons, tenen qualitat per fer-ho. L´entrenador, l´Albert (Gasca), porta una idea innovadora i trencadora".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema