L'Olot es va imposar amb contundència al camp del Peralada en un duel on les dues aficions tenien ganes de veure els nous projectes dels seus equips, tot i que en el cas dels olotins, ja era el tercer partit de pretemporada que disputaven.

Per als aficionats del Peralada el partit va ser una novetat. Tots els jugadors de la plantilla són nous i ahir van jugar junts per primera vegada. Òbviament l'equip encara està en construcció i s'han de polir molts aspectes en els quals ja fa dies que el tàndem format per Arnau Sala i Xavi Punsí estan treballant.

La primera part va ser més igualada i pràcticament només començar, el local Chele ja va avisar amb un xut que va sortir desviat. El Peralada, que disputava el seu primer partit, va sortir més perillós davant l'ordre del conjunt de Ramon Maria Calderé. Avançat ja el partit, va arribar el primer gol. Córner que va enviar al fons de la xarxa el capità ahir olotí, Jose Martínez, després d'aprofitar la pentinada d'un jugador local. Pràcticament l'única ocasió que va tenir l'equip de la Garrotxa va servir perquè marxessin al descans amb avantatge al marcador.

A la represa, la tònica del duel va canviar a favor de l'Olot. Amb un bon nombre de canvis en tots dos equips, Marc Mas no va tardar en ampliar distàncies i marcar-li al seu exequip, després d'un toc suau i aprofitant una assistència d'un altre experaladenc com és Litus.

Amb els canvis constants durant tot el segon temps, el ritme de partit va baixar considerablament i era l'Olot qui manava sobre el terreny de joc.

Es notava la diferència de rodatge entre els dos equips, però el filial del Girona ja va fer un primer avís per a navegants confirmant que serà un dels equips a tenir en compte aquest any a la Tercera Divisió.

Abans d'acabar el partit, Dembo també es va estrenar com a golejador amb la samarreta olotina per, al minut 87, definir driblant el porter després d'una bona jugada individual i fer el tercer i definitiu gol de l'Olot a terreny xampanyer.