L'Ajuntament de Calonge va decidir en el passat ple de juliol que el pavelló municipal del poble passi a tenir el nom de l'atleta local, Adel Mechaal.

Amb aquest gest, l'Ajuntament calongí vol premiar els mèrits de l'esportista i la seva vinculació amb el municipi, ja que tot i estar en excedència, és el conserge del pavelló que ara portarà el seu nom.

Les fites que ha aconseguit l'atleta nascut a Tetuan, però que viu a Calonge des dels cinc anys, han estat molt importants sobretot en els últims anys. L'any 2015, el gironí va aconseguir ser campió d'Espanya en 3.000 metres i en 1.500 metres, disputant les dues proves en un interval de temps molt curt. A més, ara Mechaal tindrà la bonica i complicada missió de participar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro representant el combinat espanyol d'atletisme. L'última medalla de Mechaal va ser als europeus d'Amsterdam, on va aconseguir quedar segon tant a la prova de 1.500 metres com a la de 5.000 metres. Ara, l'objectiu és portar un metall del Brasil.

Tots aquests i molts més èxits són els que ha reconegut l'Ajuntament de Calonge per donar al pavelló del poble el nom d'Adel Mechaal. L'atleta sempre ha tingut una vinculàció molt estreta amb totes les activitats esportives realitzades al municipi i sempre ha donat suport com el que més a tots els atletes calongins que ara utilitzaran el pavelló Adel Mechaal.