L'Spar Citylift Girona disputarà el proper diumenge 25 de setembre (12.30) la final de la Lliga Catalana de bàsquet femení contra el Cadí. Aquesta vegada l'escenari del partit serà el pavelló de la Seu d'Urgell, segons va determinar ahir la Federació Catalana. El duel es podrà seguir en directe per Televisió de Catalunya.

Les lleidatanes, que van sumar el seu segon títol en guanyar per un 53-69 l'equip de Girona l'any passat a Fontajau, són les actuals campiones i seran les amfitriones del torneig aquesta temporada. Aquest serà el darrer partit que disputaran tots dos equips abans de l'inici de la Lliga Femenina, programat per al dimecres 28 de setembre. En el cas de l'Uni, la seva estrena en aquesta competició serà a la pista del Man Filter. El primer partit a Fontajau arribarà el 2 d'octubre (18.00) amb la visita de l'Uni Ferrol.

El nou projecte, dirigit aquesta temporada per Eric Surís, començarà a treballar el proper 1 de setembre. A falta de tancar l'agenda de partits amistosos, ja està confirmada la presència de l'equip en la diada de bàsquet del GEiEG el 10 de setembre, on s'enfrontarà a l'equip grupista de Copa Catalunya, i també l'habitual duel contra l'Ekaterinburg a Platja d'Aro, el proper 18 de setembre.

Lliga Catalana EBA

Per altra banda la Lliga Catalana EBA s'obrirà a principis de setembre. Els equips participants s'han ubicat en vuit grups i disputaran una lligueta de tots contra tots. El Quart Germans Cruz tindrà com a rivals Andorra B i Pardinyes, mentre que el Multiópticas Salt jugarà amb Grup Barna i Valls. La Lliga Catalana ACB es disputarà els dies 28 i 29 de setembre a Andorra. Les semifinals seran Barça-Joventut i Manresa-Andorra.