El Bordils obrirà la seva quarta participació consecutiva a la segona divisió de l'handbol espanyol el proper 11 de setembre a la pista del Covadonga asturià. El sorteig del calendari de la Divisió d'Honor plata que es va fer a Madrid, a la seu de la Federació, també va determinar que el primer rival al Blanc-i-verd sigui, una setmana més tard, el Carabanchel, un dels recent ascendits a la categoria. El Bordils, tal com admetia el tècnic Pau Campos, té un primer tram «il·lusionant» contra rivals del seu nivell (Covadonga, Tolosa i Nava a fora, i Carabanchel, Torrelavega i Amenábar a casa) on l'equip «haurà de ser competitiu i sumar», per després haver d'afrontar un tram final «molt complicat» amb Barça, Palma del Río, Zamora i Teucro de rivals en els darrers partits. Més enllà d'això, un dels handicaps que veu Campos en el calendari és l'haver d'afrontar com a visitants les dues jornades intersetmanals que, aquest any, la Federació s'ha tret de la mànega. Així el 12 d'octubre hauran de jugar a Segòvia contra el Nava, i el 7 de desembre, desplaçar-se a Palma del Río. Dos viatges «complicats de gestionar en cap de setmana i que ara encara ho seran més».

La pretemporada arrencarà per al Bordils dilluns que ve, 1 d'agost. Campos, després de la marxa de Xavier Salvador, la seva mà dreta fins ara, com a preparador físic del Palamós, ha incorporat Lluís Ferrer de segon i Marc Comamala de preparador físic. En el retorn als entrenaments l'equip tindrà diverses cares noves. Arriben Mario Martínez (La Roca), i Oriol Masmiquel (ex-Fornells), el primer després d'haver-se ofert al club en tenir vincles familiars a Girona i poder-s'ho combinar amb la feina, i el segon un cop superat un temps fora de les pistes per temes professionals. Campos també tindrà a les seves ordres diversos joves del filial que truquen amb força. Arnau Palahí i Sergi Mach mantindran fitxa del B però estaran integrats al 100% en dinàmica del primer equip; Jairo Montes, Artemi Figueras, David Mach, Robert Hospital, Isaac Alemany, Ferran Pou i Julià Castelló també s'exercitaran a les ordres del tècnic de La Bisbal i aniran combinant el primer equip amb el filial.

El Bordils ha programat sis partits amistosos, tot al pavelló blanc-i-verd, per aquesta pretemporada. El primer es disputarà el 13 d'agost contra l'UMF Selfoss islandés (19.30). Després vindran duels contra Handball Club Odorhei de Romania (20 d'agost); el Granollers de la lliga Asobal (26 agost, en les semifinals de la Supercopa de Catalunya); el Mataró (31 d'agost); el Granollers B (2 de setembre) i el Sant Esteve de Palautordera (6 de setembre).