L'estadi Miquel Coromina i Moretó va estrena ahir la nova gespa artificial després d'una renovació més que necessària, ja que l'anterior ja tenia més de 10 anys d'antiguitat i el desgast era evident.

Els nens i nenes del Campus Base David Fernández ja van estar la matinal del dia d'ahir estrenant el nou tapet de l'estadi, on també es va canviar el sistema de reg i les canalitzacions d'aigua. A més a més, també es va condicionar un petit gimnàs i es van pintar les graderies. El club ha utilitzat la gespa anterior per fer una pista de futbol 3 per a escalfar i entrenar.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va assegurar que «és una gran millora per al club. També visual, ja que les línies ja no són pintades sinó que són d'herba del color corresponent».

47è Torneig de l'Estany

El proper dijous 4 d'agost, a Banyoles, se celebra una nova edició del Torneig de l'Estany. Hi participaran el club local, juntament amb el Figueres i l'Olot. Els partits, que seran de 45 minuts, serviran per estrenar la nova gespa del Miquel Coromina i també serà l'estrena del conjunt banyolí en aquesta temporada. A diferència de l'any passat, el torneig només durarà un dia i el preu de les entrades serà de cinc euros.