L'entrenador gironí Andreu Plaza dirigirà a partir d'aquesta temporada el FC Barcelona Lassa de futbol sala. El tècnic ha firmat el seu contracte per a les dues pròximes temporades i va ser presentat dimarts com a nou entrenador.

Plaza arriba al primer equip de la disciplina blaugrana procedent del filial. Amb el Barça B, on va arribar l'any 2011, va obtenir molts bons resultats esportius, fet que li va permetre guanyar el premi com a millor entrenador de la Segona Divisió la temporada passada. Durant la seva trajectòria al conjunt català, Andreu Plaza ha pogut créixer com a entrenador per arribar al primer equip, on substituirà Marc Carmona, que també seguirà vinculat a la secció.

El nou entrenador del Barça va entrenar amb anterioritat el Guadalajara i també el Marfil Santa Coloma. Per la present temporada, Plaza té clar que l'objectiu de l'equip és guanyar amb la gent formada a casa. De fet, el Barça de futbol sala ha patit un estiu molt mogut, ja que a part de l'entrenador, jugadors il·lustres com Wilde han deixat l'equip.

L'entitat blaugrana va destacar durant la presentació del nou entrenador que Plaza «s'ajusta a la filosofia del club» i que l'objectiu és formar jugadors perquè puguin ser professionals al primer equip.