El?Llagostera va encetar els amistosos de pretemporada guanyant el Barça B de Gerard López. Com acostuma a passar en aquesta mena de partits, tots dos conjunts van aprofitar per intoduir nombrosos canvis amb l'objectiu de veure les noves incorporacions i donar minuts a tothom. En l'equip d'Oriol Alsina fins a deu cares noves van saltar en l'onze titular davant el filial blaugrana, essent el porter Nico Ratti l'únic supervivent de la temporada passada.

L'amistòs d'ahir va ser un primer tastet entre dos equips que d'aquí a unes setmanes i ja més rodats s'enfrontaran en competició oficial. Ahir, però, els d'Alsina es van imposar per la mínima davant un Barça B que comptava per victòries els dos amistosos disputats fins ahir (o-6 a L'Escala i 2-0 davant el Santfelieunc).

A la primera meitat, el domini i la possessió de la pilota van ser per als visitants, però sense generar grans ocasions de gol. En canvi, els locals a la primera meitat van disposar de l'única ocasió quan als 35 minuts una centrada des de la dreta de Robert Simon va ser rematada per l'extrem Rubén Martínez, però el porter visitant va poder evitar el gol amb una gran intervenció.

Un onze nou a la represa

En els segons 45 minuts, Alsina va substituir els deu jugadors de camp introduint un munt de joves amb ganes de demostrar les seves qualitats al tècnic d'Arenys. L'examen el van aprovar perquè amb ells damunt la gespa va arribar la victòria. La primera arribada, però, va ser per als visitants quan al minut 51 Sehung-Woo es va inventar un xut des de la frontal que va fer lluir Moragon.

Quatre minuts més tard, els joves del filial es van reivindicar amb el gol del triomf quan una centrada de Maynau va ser rematada amb molt d'encert per l'exDamm Carlos Cano qui va superar Puig des de la frontal de l'àrea petita. Les joves promeses del Barça B?van intentar neutralitzar el gol dels llagosterencs, pèrò ahir els tres porters que van actuar (Ratti, Moragón i Pol Busquets) es van convertir en un mur totalment inexpugnable. El proper test de preparació del Llagostera serà diumenge, al camp del Prat, nou equip de la Segona Divisió B.