Demà els socis i aficionats del Llagostera que ho desitgin podran veure en acció el nou Llagostera i totes les cares noves que han arribat al club d'Isabel Tarragó després del descens del passat mes de juny a la Segona Divisió B.

L'estrena del Llagostera 2016-17 serà l'estadi Palamós-Costa Brava davant el Barça B de Gerard López. Entre les moltíssimes novetats que presentarà l'equip d'Oriol Alsina hi ha la del gadità Pablo Sánchez, un atacant que per les seves característiques es pot adaptar a qualsevol de les posicions d'atac dels blaugrana. Juntament amb Samuel San José, ha estat el darrer a arribar i ho fa des de l'altra punta del món. Els dos últims anys, el davanter andalús ha viscut tota una experiència al futbol australià a les files de l'Adelaide United, amb qui no li han anat gens malament les coses.

El primer any, el nou jugador del Llagostera es va proclamar campió de la Copa i en el darrer curs va conquerir la Lliga i el play-off, essent-ne ell un dels protagonistes destacats. L'extrem dret dels gironins, de 33 anys, va anotar el tercer gol, el de la sentència, perquè arribava en l'últim minut en la gran final australiana que van disputar davant el Western Sydney Wanderers (3-1).

Abans d'emprendre l'aventura a l'estranger, Pablo Sánchez va disputar 42 partits amb el Lugo a Segona Divisió, una categoria sobradament coneguda ja que hi acumula més de 200 partits. Ara, a la Costa Brava i en una categoria inferior, l'ex-Cadis, Sevilla, Las Palmas o Recreativo espera allargar els èxits aconseguits a terres australianes i, per què no, posar el seu granet de sorra en l'intent de recuperar tant ell com el Llagostera la Segona Divisió A.

Dues baixes més amb destí

Un dels artífex de l'ascens del conjunt blaugrana a Segona A, el migcampista Jordi López, jugarà aquesta temporada al Sabadell. Autor d'un dels gols del partit de l'ascens contra el Nàstic, el migcampista deixa el club blaugrana després d'una última temporada on no va tenir gaire protagonisme. Amb experiència a equips com el Sevilla, el Racing o el Mallorca, enguany Jordi López jugarà a Palamós com a rival del Llagostera. L'altre exblaugrana que ha trobat club és el central Jorge García. El de Gijón ha estat els dos últims cursos amb l'equip gironí i ara jugarà al Burgos, equip de Segona Divisió B, entrenat per l'asturià Paco Fernández.