El conjunt palamosí, entrenat una temporada més per Joan Mármol, és un dels tres equips de la categoria que han començat més tard la pretemporada, al costat del Castelldefels i el Cerdanyola. Ahir, l'equip va realitzar el primer entrenament d'aquesta nova temporada i, d'aquí a sis dies, primer partit. El degà s'exercitarà preparant l'imminent compromís de la primera ronda de la Copa Catalunya d'aquest diumenge a Figueres, en el primer partit dels dos contra el conjunt de Chicho, abans d'enfrontar-se tres setmanes més tard en el primer partit de lliga.

En un dels estius menys moguts a les oficines de l'estadi palamosí, els baixempordanesos només han realitzat tres fitxatges fins a dia d'avui. Dos d'ells són vells coneguts, el mitjapunta Jaume Duran i el defensa Sergio Garcia i l'altre, també procedent del Peralada, és el migcampista Guillem Cornellà. Fins al moment, els tres ex-xampanyers són les úniques novetats dels palamosins a l'espera que es tanqui la finestra del mercat, tot i que no es preveu que es realitzi cap més incorporació. Tot i això els joves Bader, Gerard Mas, Martí Ayala, Arboleas i Pascual també faran la pretemporada i intentaran convèncer Mármol.

Els migcampistes Amós Gasca i Àlex Fernández, que retornen de les seves cessions a La Jonquera i Banyoles, respectivament, l'ascens de cinc juvenils al primer equip i la continuïtat de 13 jugadors de la temporada passada, completen una plantilla que sortirà a buscar la permanència en una categoria que es preveu d'allò més complicada.

El Palamós és l'últim dels ?equips gironins de la categoria que s'han posat en marxa. El més matiner de tots va ser l'Olot de Ramon Maria Calderé. Els garrotxins s'hi van posar el dijous 14 de juliol, seguidament, Figueres, Peralada i La Jonquera van engegar els entrenaments de pretemporada el passat dilluns.

De fet, tant l'Olot com el Figueres ja han disputat els seus primers partits amistosos de pretemporada i Peralada, que precisament jugarà contra el conjunt olotí el proper dissabte i el Palamós, a Figueres diumenge, donaran el tret de sortida a tres setmanes de començar la competició domèstica.