Experiència contrastada. El Llagostera no està per experiments i en el seu retorn a la categoria de bronze, està dissenyant un equip de garanties per donar guerra i ser un dels candidats a, com a mínim, lluitar a la part alta de la classificació.

El discurs, des del cos tècnic fins l'últim dels tretze nous fitxatges és el de la prudència i el de lligar més aviat que tard la salvació, però fent un cop d'ull a les característiques, procedència, trajectòria i importància o minuts que els nous fitxatges llagosterencs disposaven en els seus antics clubs, és fàcil endevinar que dins el còctel de jugadors reunits entre Alsina, Salamero i Escoda, si d'una cosa no van escassos és d'experiència.

Potser l'únic handicap és el temps d'adaptació que requerirà una plantilla, pràcticament nova de dalt a baix, però per això existeixen les pretemporades. Exceptuant el juvenil Carlos Cano, de 19 anys, que en la seva curta etapa de futbolista ha passat l'etapa formativa al Barça, Espanyol i la Damm, els restants 12 nouvinguts al club d'Isabel Tarragó destaquen per tenir una dilatada experiència amb passat a una Segona B en la qual hi tornaran a competir ara vestits de blaugrana.

Álex Colorado, que ha jugat amb el Reus, Lleida o Albacete, Valentín Merchán coneix la Segona B per haver-hi jugat amb el Sabadell i l'Hospitalet o el porter ganxó, Pol Busquets, que ha jugat amb l'Sporting de Gijón, coneixen bé la categoria. El defensa central de Mataró, Rodri, té passat a la Segona B amb el Barça B i el migcampista Marc Martínez, també ha provat aquesta categoria amb el Valladolid B o el Conquense.

I així, tots els fitxatges menys l'ex cerveser Carlos Cano.