El brasiler Adriano Correia es troba des d'ahir a Istanbul per acabar de concretar el seu pas del Barcelona al Besiktas. Una sortida que, però, deixaria molts poc diners a les arques del Barça perquè des de Turquia es parlava de menys d'un milió d'euros. Els despatxos de Can Barça no va descansar ahir, diumenge, i mentre es tancava la sortida d'Adriano els responsables esportius del club continuaven intentant lligar l'arribada d'un quart davanter per completar el trident de Messi, Neymar i Luis Suárez. Dos noms fa dies que es troben sobre la taula, Kevin Gameiro (Sevilla) i Luciano Vietto (Atlètic de Madrid), però tot i que ahir es va parlar d'un possible acord amb el Sevilla pel davanter francès no hi va haver cap confirmació oficial. La imatge de Gameiro a la grada en l'amistós entre el Sevilla i el SV Sandhausen va fer pensar que la sortida del francès del club andalús era imminent, però el Barça va desmentir que el fitxatge es pogués considerar tancat. Des del club blaugrana continuaven insistint en l'opció del matalasser Luciano Vietto.

Provinent del Sevilla, Adriano va fitxar pel Barcelona el 2010, equip amb el qual ha jugat les últimes sis temporades. Malgrat que mai ha arribat a ser un lateral esquerre titular, els seus minuts i aportació van arribar a ser imprescindibles, fins que fa dues temporades va començar a perdre molt pes. De fet, la temporada passada, va passar sense pena ni glòria pel primer equip, sent un assidu de la banqueta, ja que no va arribar a jugar ni deu partits a la Lliga.

El seu adéu del Barcelona estava més que cantat, i més quan l'equip català s'ha reforçat per la banda esquerra amb el jove francès Lucas Digne, per competir amb el titular Jordi Alba. El camí que s'espera que emprengui Adriano és el que també s'espera que recorri el belga Vermaelen i Douglas, així com els cedits Tello i Montoya, qui ja l'any passat van estar lluny de Barcelona. En les seves sis temporades al Barcelona, Adriano ha aconseguit com a títols més destacats quatre Lligues, tres Copes del Rei, dues Lligues de Campions i dos Mundials de Club.

El davanter argentí serà avui amb la resta de l'expedició del Barça direcció a Anglaterra, tot i que sobre el paper no s'havia d'incorporar fins més tard, i ho farà amb una nova imatge. El davantera argentí va penjar ahir una fotografia a les xarxes socials on se'l veia amb el cabell tenyit de ros. Messi ha passat les seves darreres setmanes de vacances a les Balears, on s'ha deixat veure per cales de Formentera i d'Eivissa.