L'Olot de Ramon Maria Calderé va oferir bones sensacions en el primer duel de la pretemporada. Després de dues setmanes d'entrenaments, els de la Garrotxa es van imposar a l'Al Wahda al Municipal olotí.

Tots els jugadors de la plantilla van tenir minuts davant el conjunt àrab entrenat per Javier Aguirre i a la primera part, jugadors com Èric Vilanova, Lluc Banús o Alfredo van demostrar que són vàlids per a l'equip. Precisament aquest últim, el juvenil Alfredo, va ser l'autor del primer gol del partit després de desfer-se amb un bon retall del porter visitant.

Els olotins van portar el pes del joc durant la majoria dels minuts del primer temps però al tram final, l'Al Wahda, que compta amb algun jugador il·lustre com Jorge Valdivia, un històric de la selecció xilena, va apretar i va gaudir d'alguna oportunitat davant la porteria defensada per August Conesa. A la represa, van ser els visitants els que van avisar, amb un xut de Rashid que va topar amb la fusta.

Per l'Olot, al segon temps van debutar homes com Marc Mas, Sergio Álvarez o David Escudero. Aquest últim, tot i ser central, va enviar una pilota al travesser després d'un xut llunyà. Va ser el preludi de la sentència quan Litus, de gol olímpic, va marcar el segon gol del partit. Les notes negatives del partit van ser les lesions dels olotins Dembo i Alfredo.

Després d'aquest notable test de pretemporada, el conjunt de Calderé començarà a preparar el proper compromís, que serà dimecres, 27 de juliol, al camp de l'Escala, equip de la Segona Catalana.