La Federació Espanyola van escollir ahir Julen Lopetegui com a nou seleccionador espanyol en substitució de Vicente del Bosque. El tècnic basc va assegurar durant la seva presentació oficial, que no «malgastarà» els bons vímets del passat que van donar èxits a Espanya i va assegurar que més que una «revolució» hi haurà una «evolució» en l'equip que Del Bosque. «La base de la selecció està més o menys clara. Molts estan en plenitud i apareixeran noves opcions per mèrits propis. No hi ha d'haver revolució, hi haurà evolució. Si hi ha jugadors que puguin aparèixer i puguin ajudar, tindran el seu moment», va afirmar.

Després de «reiterar» el seu agraïment a Villar per donar-li una «oportunitat» de liderar un equip que l'omple «d'orgull i satisfacció», Lopetegui va parlar sobre els èxits de la selecció espanyola amb Luis Aragonés i Vicente del Bosque i encara que no va voler que quedessin en l'oblit, sí que va voler mirar cap endavant.

«El futbol no s'atura.?Estem orgullós del passat però no podem viure'n i mirem al present i al futur», va explicar.

Lopetegui, va agrair als amos del Wolverhampton, amb qui havia emparaulat entrenar el conjunt anglès aquesta temporada, que no li posessin problemes per entrenar la selecció espanyola. «Feia molt temps que treballàvem. Però amb la proposta d'Espanya, tot ha passat a un segon pla».