És el més veterà de l'equip, però aterra a Llagostera amb la il·lusió d'un juvenil. L'excapità del Reus Deportiu, Álex Colorado, amb qui va assolir l'ascens a la Segona Divisió A la temporada passada, on es va convertir en una peça clau del conjunt del Baix Camp (38 partits jugats i 11 gols), assumeix sense cap tipus de por ni pressió l'etiqueta de jugador important i amb ascendència dins el grup d'Oriol Alsina.

El mitjapunta andalús de 32 anys, com el va definir el secretari tècnic, Gerard Escoda, «acumula una trajectòria important i és el més veterà de la plantilla». Per tan, explica Escoda, «esperem que ens aporti l'experiència que té pel fet d'haver jugat els últims cinc anys al grup tercer de la Segona B, amb dues temporades al Lleida i tres al Reus». Així mateix, Escoda confia que el de Jerez de la Frontera aporti «galons al mig del camp i també gol, com va demostrar a Reus fent-ne 11 tot i tractar-se d'un migcampista».

Per tot plegat, un dels responsables de fitxatges del club blaugrana no dubta a assegurar que Colorado «ha de ser un dels jugadors importants de la plantilla». L'exjugador reusenc, que va ser el primer fitxatge del nou Llagostera en la seva nova trajectòria a Segona B, no defuig de la pressió a causa de les amables paraules de Gerard Escoda. «Ho porto bé perquè vinc de fer un gran any a Reus i arribo amb ganes d'aportar tota la meva experiència en benefici del Llagostera».

Per al mitjapunta andalús, la seva arribada a la Costa Brava «em fa sentir molt content perquè des d'un bon principi l'interès del club va ser molt gran i tot i ser el més veterà de l'equip, crec que sóc el jugador que més il·lusió té». «Vull fer grans coses al Llagostera».

Ell millor que ningú sap de la dificultat de pujar de Segona B a Segona A, perquè fa pocs mesos ho va viure en primera persona amb el Reus. «Ascendir a Segona A és molt complicat, però jo arribo aquí amb la il·lusió de fer les coses poc a poc, això vol dir aconseguir primer la salvació i després la resta serà benvingut».

Amb passat al Xerez, Granada, Mazarrón, Ceuta, Oriola, Sangonera, Lleida i Albacete, segons Álex Colorado, la clau perquè al costat dels seus nous companys celebri un segon ascens consecutiu a la divisió de plata, recau en «el companyerisme entre tots els futbolistes», explica Álex Colorado, afegint d'altres ingredients com «la importància de fer un bon grup, que estiguem tots units perquè això llavors es nota i queda reflectit en el camp».

L'equip segueix preparant-se

Entre presentacions i noves incorporacions, tots els jugadors que ja estan a disposició de l'equip tècnic segueixen entrenant-se diàriament per agafar de la millor manera possible el ritme de competició i arribar amb plenes garanties al primer partit de lliga contra l'Espanyol B.

Els jugadors d'Oriol Alsina entrenaran també demà dissabte i diumenge, abans de preparar el primer amistós de pretemporada del proper dimecres a Palamós contra el Barça B.