Ahir es va donar a conèixer el calendari de l'OK Lliga per aquesta temporada, on participaran dos equips gironins, el Citylift Girona, que debuta després d'ascendir la temporada passada, i el Lloret, que manté la categoria després de comprar-li la plaça al Cerceda.

En la primera jornada, plat fort pel Citylift Girona que rebrà a Palau el Liceo gallec, equip que cada temporada lluita per intentar guanyar la lliga. En la segona jornada, els gironins visitaran la pista del CP Manlleu, equip també ascendit aquesta temporada a la màxima categoria. Per la seva banda, el Lloret debutarà a la pista de l'Igualada, abans de jugar per primera vegada a a casa davant l'Alcobendas. Els derbis provincials seran a la jornada 6 i a la 21.

També el GEiEG i el Palafrugell saben els seus calendaris a la Primera Estatal. El conjunt grupista debutarà a la categoria rebent al seu pavelló el vigent campió, el Barça Lassa B, i el primer partit a domicili serà a la pista de l'Asturhockey asturià. Pel què fa el Palafrugell, que afronta la seva segona temporada a la categoria, debutarà a casa davant l'Alpicat. Els derbis provincials arribaran a la jornada 7 i a la 20 del campionat.