El Llagostera ja sap quin és el seu calendari per aquesta temporada a Segona Divisió B. La lliga per al conjunt blaugrana comença d'aquí just un mes, el cap de setmana del 20 i 21 d'agost i ho farà a l'estadi de Palamós Costa Brava davant l'Espanyol B. Respecte al partit del debut, Oriol Alsina afirma que «és una satisfacció jugar el primer partit contra l'Espanyol», ja que «en aquesta categoria tots els partits són molt difícils perquè ara no saps quins equips estaran a dalt». El calendari va decidir que el Llagostera comenci i acabi la lliga a casa. Sobre l'inici, el tècnic d'Arenys destaca que «prefereixo sempre jugar el primer partit a casa».

Poc va valorar del calendari, ja que és difícil saber com jugaran i per a quina part de la classificació estaran els rivals, el tècnic dels llagosterencs va assegurar que «començar bé sempre t'ajuda psicològicament i també facilita que la gent s'engresqui amb l'equip. Aquest any no tenim ingressos per televisió i el fet de guanyar ens portarà a fer més diners amb l'entrada».

Una setmana després del partit contra el filial blanc-i-blau l'equip gironí afrontarà el primer partit de la categoria i l'únic que faran a l'Aragó, per veure's les cares amb l'Ebro.

L'única jornada entre setmana de la temporada serà la 12a, el dimecres 2 de novembre, quan el Llagostera jugarà a la Nova Creu Alta contra el Sabadell. Precisament, del conjunt arlequinat cal destacar que agafarà set dies després el rival que deixi l'equip vallesà. Per aquest motiu, Alsina subratlla que «podré anar a veure els propers rivals perquè jugaran al camp del Sabadell».

Tres o quatre dies després de jugar aquest partit entre setmana a Sabadell, el Llagostera tornarà a jugar a domicili, al camp de l'Atlètic Llevant, en el que serà l'única vegada a la temporada que jugaran dos partits seguits a fora i, a la segona volta, dos de consecutius a Palamós.

L'últim partit de la primera volta serà al camp del Prat, equip nou ascendit a la categoria i de retruc, a l'últim de la temporada, si més no de la fase regular de Segona B, serà contra el conjunt pratenc a l'estadi Palamós-Costa Brava. Abans, en l'últim duel a domicili de la temporada, el conjunt gironí visitarà l'Hospitalet.

Pel que fa al calendari, recordem que aquesta temporada la competició s'atura tres setmanes i que el final de la primera volta coincideix amb el final del 2016.