El restaurant Mas dels Arcs de Vall-Llobrega va acollir l'acte de presentació de tres noves cares del Llagostera. Es tracta del porter Pol Busquets (Sporting B), Álex Colorado (Reus) i Diego Jiménez (Recreativo).

El porter de Sant Feliu de Guíxols amb passat al planter del Barça i l'Atlètic de Madrid, Pol Busquets, va explicar que «el principal motiu del meu fitxatge pel Llagostera és que es tracta d'un projecte molt atractiu i a més, jo sóc de Sant Feliu i després d'un temps a fora tenia ganes de tornar a casa». Busquets destaca que «no vinc a fer cap lluita amb ningú sinó a entrenar-me i després que la decisió recaigui en l'entrenador». Tot i jugar a Gijón, el gironí va assegurar que «he seguit la trajectòria del Llagostera des del seu ascens a Segona A».

Tot seguit, qui va parlar va ser l'andalús Álex Colorado. L'ex del Reus és el més veterà de la plantilla i un dels homes cridats a ser dels líders al mig del camp. «Estic molt content de ser aquí perquè l'interès del club va ser molt fort». Colorado, que ve de celebrar l'ascens a Segona A amb el Reus, creu que viure «un altre ascens és molt complicat, però la clau és fer les coses a poc a poc». «El més important és fer una bona pinya», va afirmar el jugador.

L'últim a parlar davant els mitjans va ser el central Diego Jiménez. Va explicar que «vaig veure que des d'un bon inici estaven fent un projecte potent i això em va cridar molt l'atenció». Diego, format al planter del Vila-real, arriba del Recreativo i afirma que «vinc després de dues temporades difícils a Huelva, amb ganes d'oblidar-les i de buscar tranquil·litat en un club sanejat i que fa les coses molt bé».