Després d'unes setmanes de vacances, nou futbolistes del primer equip del Barça es van tornar a posar a les ordres de Luis Enrique. Masip, Adriano, Mathieu, Aleix Vidal, Munir, Sergi Roberto, Luis Suárez, Sergi Samper i el nouvingut Denis Suárez van realitzar la primera doble sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva. La poca presència de futbolistes de la primera plantilla va fer que fins a 13 futbolistes del filial completessin l'entrenament matinal.

La novetat inesperada va ser la presència de Cristian Tello i Montoya, que no entren als plans de Luis Enrique i que es van presentar a les revisions mèdiques quan se'ls esperava el proper 8 d'agost. Els futbolistes, pendents de resoldre les seves sortides, es van presentar amb la resta dels seus companys ja que el club no està per la feina a l'hora de donar-los sortida, com sí ho va fer, per exemple, en el cas de Sandro.

Avui l'equip tornarà a realitzar una doble sessió d'entrenament i dilluns vinent, l'equip visitarà Anglaterra per realitzar una estada a Saint George's Park.

Denúncia contra Rosell i Faus

Un grup de socis de la plataforma Manifest Blaugrana van presentar una denúncia davant la comissió de disciplina de l'entitat a l'anterior president del club, Sandro Rosell, i a l'exvicepresident Javier Faus, motivada «per haver dissenyat i participat activament en l'operativa que ha acabat causant un greu perjudici al club en forma de sanció econòmica i condemna per delictes fiscals», en relació amb el fitxatge de Neymar Jr. Volen que la denúncia comporti a Rosell i Faus la retirada de la condició de socis.