Roses

Roses es prepara per acollir regates i oci del Tour de France à Voile

El Village Animation és l'apartat lúdic de les regates, on se celebren sortejos, actuacions i activitats lúdiques

19.07.2016 | 11:03
El Village s´està muntant al passeig Marítim de Roses.

Entre aquests dilluns i dimarts, 18 i 19 de juliol, s'estan instal·lant al passeig Marítim de Roses, davant de la plaça Catalunya, les carpes del village que acompanya el Tour de França à Voile que farà etapa a la població aquests dimecres i dijous (20 i 21 de juliol).

El Village Animation és l'apartat lúdic de les regates, on se celebren sortejos, actuacions i activitats lúdiques durant els dos dies que durarà la competició. Una pantalla gegant instal·lada al costat del monument als Pescadors, permetrà que el públic segueixi les regates en directe.

El village acollirà actuacions de diversos grups, sessions de DJ's, l'activitat 'Muévete Escola de Zumba' de Roses, regals, atraccions i el sorteig d'un cotxe.

D'altra banda, a la zona esportiva de la platja del Salatà, es realitzaran també durant els dos dies, en horari de matí i tarda, activitats nàutiques esportives i jocs per a la mainada gratuïtes. L'horari en què el village obre les seves animacions serà de 11 a 23 hores, dimecres, i de 11 a 20 h, dijous.

Les regates pròpiament dites tindran lloc dimecres 20, amb la realització de la regata de llarg recorregut (costanera) que recorrerà 20 milles a la badia de Roses. Dijous, davant la platja Nova, es realitzaran diverses mànegues classificatòries, semifinals i finals. El lliurament de premis tindrà lloc el mateix dijous, a les 18 h, a l'escenari del Village.

Un altre aspecte destacable és la donació que la fundació francesa FDJ, patrocinadora d'una tripulació formada per discapacitats físics, lliurarà a la població de Roses, consistent en un 'Tapiroul'®, un tapis especial per a ús a les platges (catifa semirígida), que permet el pas de cadires amfíbies i altres accessoris per facilitar l'accés al bany de les persones amb problemes de mobilitat, suprimint així la barrera que representa la sorra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema